''SEVGİLİ ŞEHRİME YAZIYORUM'' MEKTUP YARIŞMASI

Muş Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında yazma yeteneğini geliştirmeye yönelik ''Sevgili Şehrime Yazıyorum''  projesi adı altında mektup yazma yarışması düzenlenecektir.

Mektuplarda Muş ilinin (ilçeler ve köyler dahil)  tüm güzellikleri,sosyal yaşamı,tarihi,coğrafi özellikleri işlenecektir. Ovası,lalesi,tarihteki yeri (Malazgirt Zaferi,Kurtuluş Savaşı) gibi temalar konu edilecektir.  Her eğitim kademesinde ilk üç dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek ve belirli sayıda mektup hazırlanacak kitapta basılacaktır.

''Sevgili Şehrime Yazıyorum'' projesinin okuldaki tüm öğrencilere duyurulması, okul olarak öğrencilerin katılımının sağlanması ve öğrencilerin yazdıkları mektupların en geç 2 Aralık 2019 tarihine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yenili ve Eğitim Teknolojileri birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

KAYNAK:Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Kaynak: MALAZGİRT MEM